Következő koncertek:

19.November 6. JATE Klub, Szeged – HEVEN STREET SEVEN 20.November 14. Shopstop Pizzeria, Kapuvár – KAUKÁZUS 21.November 14. Gödör Klub, Budapest – HEVEN STREET SEVEN 22.November 15. Club Arzenál, Nyíregyháza – KAUKÁZUS 23.November 21. Lemezbemutató koncert, A38, Budapest – KAUKÁZUS

Még mindig keresünk zenekarokat!

2008.09.26. 16:51 | Small Places Tour | Szólj hozzá!

Eddig 9 zenekar jelezte vissza számunkra, hogy támogatják a munkánkat és szeretnének részt venni a Small Places Tourban.

Ők a Kispál és a borz, a Kaukázus, a HS7, a Supernem, a PASO, Harcsa Veronika, a Hot Jazz Band, a No thanx és a Balkan Fanatik.

Még mindig keressük azokat a profi, vagy akár amatőr zenekarokat, akik úgy gondolják, hogy szeretnének részt vállalni az Amnesty International munkájából, és változást hozni! Ha ismersz ilyen zenészeket, vagy épp te magad vagy lelkes együttes tag, kérlek írj a takacs.dora@amnesty.hu e-amil címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://smallplacestour.blog.hu/api/trackback/id/tr51683286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása